Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PEONATGE DE JARDINERIA

Número d'oferta329120

Publicat - Modificat23/06/2022 - 07/07/2022

UbicacióCollbató

Ocupació6120 - Treballadors qualificats en hortes, hivernacles, planters i jardins: Jardiners

Tasques específiquesEs cerca personal per dur a terme tasques de PEONATGE DE JARDINERIA. Col·locació de gespa artificial. Poda. Programació de reg. Fonamentalment, serà atendre serveis a Comunitats, manteniments particulars.

Capacitats requeridesExperiència d'1 any en tasques de jardineria. Es requereix permís de conduir B. Disposarà de vehicle d'empresa per desplaçaments. Zona àmplia de treball (Baix Llobregat, Barcelona, Maresme).

Tasques desenvolupar Preparar la terra condicionant el sòl, anivellar el terreny i instal·lar i manipular sistemes d'irrigació i de drenatge. Plantar arbres, bardisses, plantes de jardí i gespa. Podar i retallar arbres, arbustos i bardisses, instal·lar suports de plantes i proteccions, i enrotllar, segar, perfilar i airejar la gespa. Dissenyar instal·lacions en jardins, com ara senderes o àrees pavimentades, parets, rocalles, zones de repòs, estanys i accessoris aquàtics, rafals i tanques. Controlar la salut de plantes i arbres, identificar i tractar les males herbes, plagues i malalties, i aplicar terres vegetals i fertilitzants.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/07/2022

Salari mensual 1200€

Horari De 7 a 16h.

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva