Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de cuina d'hotel

Número d'oferta328790

Publicat - Modificat17/06/2022 - 17/06/2022

UbicacióMatadepera

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina (xefs)

Tasques específiquesEncarregat d'elaboració del menú diari. La feina és a un hotel d'OSCA per a la temporada d'estiu

Capacitats requeridesEs requereix formació professional de cicles formatius de grau mig o superior o experiència relacionada amb el lloc de feina. Iniciativa Comunicació Capacitat d'adaptació Preocupació per l'ordre i la qualitat Planificació i organització

Tasques desenvolupar Planificar i confeccionar receptes i menús, calcular els costos dels aliments i de la mà d'obra, i fer comandes de productes d'alimentació. Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Examinar les qüestions relatives a la preparació dels aliments amb els directius, amb dietistes i amb el personal de cuina i de servei. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Determinar les quantitats d'aliments que s'han de presentar i idear presentacions decoratives.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/06/2022

Salari mensual 1900€

Horari de 11:00 a 15:00 i de 18:00 a 22:00h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos

ProrrogableNo