Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A DE QUALITAT

Número d'oferta316730

Publicat - Modificat08/11/2021 - 19/11/2021

UbicacióTona

Ocupació3160 - Tècnics de control de qualitat de les ciències físiques, químiques i de les enginyeries: Tècnics en control de qualitat en indústries manufactureres

Tasques específiquesTècnic/a de qualitat en seguretat alimentària: la persona es responsabilitzarà del control de qualitat de les matèries primeres i del producte acabat. Processos del laboratori: mostreig, tractament de les mostres, anàlisis via Nir, anàlisis de micotoxines i anàlisis de greixos. Feines de gestió: seguiment del pla de mostreig, organització mostreoteca y gestió del material a utilitzar, comandes de material del laboratori, redacció d¿informes i gestió de no conformitats, control del vector aigües.

Capacitats requeridesPersona dinàmica i amb facilitat per treballar en equip. Les persones interessades en l'oferta és imprescindible que enviïn el currículum a mprat@esporc.com NO ES VALORARAN CANDIDATURES QUE NOMÉS ES REGISTRIN PER XALOC.

Tasques desenvolupar Inspeccionar els productes acabats o les peces fabricades a fi d'assegurar-se que estiguin d'acord amb les reglamentacions vigents i les normes de qualitat preestablertes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Permís de conduir B

Vehicle propi

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Indústries alimentàries - Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/12/2021

Horari Jornada complerta, de 6 a 14h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable