Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AGENTS EXCLUSIUS D'ASSEGURANCES

Número d'oferta304459

Publicat - Modificat23/02/2021 - 17/06/2021

Data tancament oferta17/06/2021

UbicacióBarcelona

Ocupació3521 - Mediadors i agents d'assegurances: Agents d'assegurances

Tasques específiquesComercialització i assessorament dels clients envers productes d'assegurances tant presencial com telef'ònicament. Tasques inicials al pla de desenvolupament, en activitat comercial amb assignació de cartera de clients. Gestió de la cartera de clients. S'ofereix pla de desenvolupament

Capacitats requeridesEs valorarà formació complementària en matèria d'assessorament financer i assegurador. També sobre técniques de venda.

Tasques desenvolupar Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l'assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l'abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d'aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Importants

Vehicle propi

Recomanables

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Comerç i Màrqueting

Informació d'interès

Data d’incorporació 22/03/2021

Horari Jornada completa partida i flexible

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable