Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Assistent/a d'oficina

Número d'oferta299808

Publicat - Modificat24/09/2020 - 06/10/2020

UbicacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesGestionar les tasques administratives amb proveïdors i clients. Complimentar les comandes, albarans, factures, control d'entrades i sortides d'existències, inventari i butlletins de treball. Coordinar les incidències i peticions amb les resta de departaments, proveïdors i empreses de serveis. Interacció amb ERP de l'empresa. Revisar/mantenir la base de dades i indicadors. Informació operativa al client. Elaborar i presentar documents (presentacions, informes...). Detecció de necessitats i anticipació de solucions a partir de la anàlisis de la informació disponible i l'entorn.

Capacitats requeridesOrganització del treball, iniciativa, pro activitat, capacitat de resolució, comunicació, treball en equip, responsabilitat i bon tracte. Imprescindible bon nivell d'anglès. Es valorarà el francès i altres idiomes.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Independent B1

Castellà - Nivell Independent B2

Anglès - Nivell Independent B2

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Comerç i Màrqueting - Comerç internacional

Informació d'interès

Data d’incorporació 26/10/2020

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida