Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a de manteniment injecció

Número d'oferta299607

Publicat - Modificat18/09/2020 - 16/10/2020

Data tancament oferta16/10/2020

UbicacióMontornès del Vallès

Ocupació7403 - Mecànics i ajustadors de maquinària agrícola i industrial

Tasques específiquesImportant empresa de la zona cerca operari/a de manteniment de maquinària injecció de plàstics. Tasques: Executar el programa de manteniment preventiu i correctiu de l'empresa. Vetllar pel correcte funcionament de les instal·lacions Col·laborar amb el Responsable de Manteniment en la millora de l'acció preventiva. Ha de complir escrupolosament les normes i procediments de Seguretat i Salut Laboral establertes. En funció de les necessitats pot exercir tasques en àrees diferents dins de l'empresa.

Capacitats requeridesRequisits: - Tècnic amb Formació a nivell de FPII (elèctric, mecànic o similar), valorant-se coneixements de mecànica, hidràulica, pneumàtica i robòtica. -Experiència mínima imprescindible de 4 a 5 anys en el àrea de manteniment de maquinària de plàstics. -Experiència en manteniment i reparació de injectors marca ENGEL i Robots manipuladors de la marca SEPRO

Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Greixar i oliar motors fixos i maquinària agrícola i industrial. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Recomanables

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Manteniment de vehicles autopropulsats - Electromecànica de Maquinària

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/09/2020

Salari mensual 1700€

Horari Rotatiu

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable