Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Empleat/da domèstic/a 6 hores diàries (matins i tardes)

Número d'oferta299368

Publicat - Modificat10/09/2020 - 17/09/2020

UbicacióAlella

Ocupació9100 - Empleats domèstics: Empleats domèstics

Tasques específiquesEmpleada domèstica + Mainadera a dos cases particulars: 3 hores al matí de dilluns a divendres: neteja i preparació àpats. 3 hores a la tarda: de dilluns a divendres: neteja, preparació dels àpats familiars i puntualment possibilitat de fer cura d'una nena de 3 anys.

Capacitats requeridesExperiència com a mainadera, sobretot. Persona responsable i amb referències per treballar amb nens. Experiència amb neteja. Coneixements mínims de cuina per fer la preparació dels àpats familiars. Preferible persones que visquin pròximes a la zona perquè ha d'estar disponible jornada parcial (matins i tardes)

Tasques desenvolupar Escombrar o netejar amb aspiradora, encerar i netejar terres i mobles, o netejar finestres i altres superfícies. Rentar, planxar i apedaçar roba de llit, de taula i altra roba del parament de la llar. Rentar plats. Preparar, cuinar i servir menjars i begudes. Netejar, desinfectar i desodoritzar cuines, banys i serveis. Netejar finestres i altres superfícies de vidre.

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/09/2020

Salari mensual 12€

Horari De dilluns a divendres (2 hores matí i de 15 a 19)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable