Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ADMINISTRATIVA AMB ANGLÈS

Número d'oferta293582

Publicat - Modificat11/02/2020 - 28/03/2020

Data tancament oferta28/03/2020

LocalitzacióBarcelona

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesAdministrativa amb experiència. Gestió de facturació a clients i proveïdors/es, control de bancs,reportarà assumptes laborals i mercantils a la gestora, arxiu, compres de Viatges i de materials per a l'oficina. Supervisarà que l'oficina estigui en bones condicions.

Capacitats requeridesAnglès superior Bon tracte, correcció i discreció Lloc de feina: Plaça Cerdà-Barcelona (Línia directa Pallejà-Barcelona, amb Ferrocarrils de la Generalitat)

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Entrevistar els pacients per obtenir i tramitar la informació necessària per a la prestació de serveis hospitalaris. Entrevistar els sol·licitants d'assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Iniciar procediments per concedir, modificar, negar o cessar l'assistència. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació. Remetre els pacients o sol·licitants a altres organitzacions si no tenen dret a rebre els serveis.

Requisits

Obligatoris

Llengua Anglès - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Categoria Oficial/a de 1a.

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Programari de gestió - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Administració i Gestió - Administració i Finances

Informació d'interès

Data d’incorporació 14/02/2020

Salari mensual 900€

Horari Dll-Dv: 9h-13h i 14h-18h

Atenció al públic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida