Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

COMERCIAL INTERN

Número d'oferta289671

Publicat - Modificat31/10/2019 - 17/12/2019

Data tancament oferta17/12/2019

UbicacióGarriga

Ocupació3510 - Agents i representants comercials: Comercials de vendes

Tasques específiquesComercial Intern: Captant clients, comandes i tancant vendes (aconseguir quotes trimestrals); Seguiment dels prospectes entrants i de les trucades i correus electrònics sortints; Investigant comptes, identificant els actors clau i generar interès; Mantenir i expandir la seva base de dades de prospectes dins del territori assignat; Reportant informes a gerència de Servei al Client.

Capacitats requeridesHabilitat comunicativa i de relació interpersonal (Escolta activa); Orientació al client; Capacitat de resolució de problemes; Iniciativa ( aportar millores , suggerències); Gestió del temps; Flexibilita i Adaptabilitat; Disponibilitat a l'aprenentatge (Alt nivell de coneixement del producte) Coneixement en eines CRM (Salesforce.com, Siebel...)

Tasques desenvolupar Transmetre les comandes i vendre mercaderies al detall, a l'engròs, a la indústria o a altres establiments. Vendre equips, subministraments i serveis relacionats amb establiments comercials o a particulars. Obtenir i actualitzar informació sobre les condicions del mercat i sobre els béns i serveis de la competència. Proporcionar als clients informació sobre les característiques i funcions dels productes i equips que ven l'empresa i mostrar-ne l'ús i les qualitats. Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments. Dur a terme el seguiment dels clients per garantir la satisfacció amb els productes comprats.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Comerç i Màrqueting - Comerç internacional

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/11/2019

Horari de dill a dij 8:30-13:30 i 15-18h; div de 8-15h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida