CUINER/A PER DIVENDRES I DISSABTE
Número d'oferta384685
Publicat - Modificat01/12/2025 - 01/12/2025
LocalitzacióDosrius
Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants
Tasques específiquesCuiner/a del restaurant Preparació dels menús del restaurant
Capacitats requeridesExperiència demostrable en cuina Capacitat de liderar equip i planificar
Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 48
Molt importants
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà
Permís de conduir B
Vehicle propi Sí
Categoria Oficial/a de 1a.
Formació de manipulació d'aliments Sí
Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina
Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme
Informació d'interès
Data d’incorporació 08/12/2025
Contracte
TipusIndefinit: ordinari
DuradaIndefinit
Jornada
Jornada 1Només cap de setmana / festius
Jornada 2Només jornada intensiva
Inscripció oberta
Amb usuari i contrasenya XALOC
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Amb identificació electrònica
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'identificar-te digitalment.
Accés amb els sistemes d'identificació:
- idCAT Mòbil
- Certificat digital
- Altres (Cl@ve)
Més informació sobre els sistemes d'identificació electrònica admesos
Apuntar-seRecorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.