AJUDANT DE CAMBRER/A
Número d'oferta383073
Publicat - Modificat21/10/2025 - 22/10/2025
LocalitzacióCastellar del Vallès
Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula
Tasques específiquesRestaurant de Castellar precisa incorporar un/a ajudant de cambrer de sala per cobrir el serveis de nit (sopars). S'ofereix un contracte de 10h/setmana de dimecres a dissabte (només servei de nits). Tasques: Atenció i servei al client. Lliurament i recollida de la carta, selecció de menú i comunicació de la comanda a la cuina. Servei a taula. Desparar les taules i ordenar el menjador.
Capacitats requeridesEs requereix tenir estudis d'Hosteleria i similars per desenvolupar la tasca i una mínima experiència en la professió. Salari a convenir amb l'empresa.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Molt importants
Llengua Català - Nivell Independent B2
Castellà - Nivell Independent B2
Recomanables
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà
Titulació FPII - - Hosteleria
Informació d'interès
Data d’incorporació 03/11/2025
Horari De dimecres a dissabte, servei de nit.
Contracte
TipusIndefinit: ordinari
DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos
ProrrogableSí
Inscripció oberta
Amb usuari i contrasenya XALOC
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Amb identificació electrònica
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'identificar-te digitalment.
Accés amb els sistemes d'identificació:
- idCAT Mòbil
- Certificat digital
- Altres (Cl@ve)
Més informació sobre els sistemes d'identificació electrònica admesos
Apuntar-seRecorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.