ENVASADORA´MANIPULADORA DE PRODUCTE ALIMENTARI
Número d'oferta378651
Publicat - Modificat23/06/2025 - 23/06/2025
LocalitzacióPallejà
Ocupació7702 - Treballadors de les indústries del peix: Treballadors que filetegen peix
Tasques específiquesEnvasadora al buit de peix
Capacitats requeridesCarnet de manipulació d'aliments Respinsabilitat i seriositat per treballar Ganes de treballar es valorarà experiència en manipulat d'aliments i formacions relacionades.
Tasques desenvolupar Desespinar, tallar i preparar el peix per a la venda o per al seu tractament i conservació.
Requisits
Molt importants
Categoria Oficial/a de 1a.
Importants
Llengua Català - Nivell Independent B2
Castellà - Nivell Independent B2
Recomanables
Nivell acadèmic ESO
Certificat de professionalitat Peixateria i elaboració de productes de la pesca i l'aqüicultura
Informació d'interès
Data d’incorporació 27/06/2025
Horari Dll-Dv: 7h-15h
Atenció al públic No
Esforç físicSí
Contracte
TipusEventuals per circumstàncies de la producció
DuradaEntre 1 i 3 mesos
ProrrogableSí
Jornada
Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres
Jornada 2Només jornada intensiva
Jornada 3Exclusivament matí
Inscripció oberta
Amb usuari i contrasenya XALOC
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Amb identificació electrònica
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'identificar-te digitalment.
Accés amb els sistemes d'identificació:
- idCAT Mòbil
- Certificat digital
- Altres (Cl@ve)
Més informació sobre els sistemes d'identificació electrònica admesos
Apuntar-seRecorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.