Auxiliar de cuina per una "sandwicheria"
Número d'oferta377672
Publicat - Modificat03/06/2025 - 05/06/2025
LocalitzacióSitges
Ocupació9310 - Ajudants de cuina
Tasques específiquesRestaurant que elabora i prepara entrepans diferents, tapes variades, vermuts, còctels,etc
Capacitats requeridesPersona organitzada, adaptable, responsable i que gestioni positivament l'estrès en moments puntuals.
Tasques desenvolupar Netejar les cuines, zones de preparació d'aliments i zones de serveis. Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los. Desembalar, comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d'emmagatzematge. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part . Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 6
Llengua Català
Castellà
Molt importants
Formació de manipulació d'aliments Sí
Informació d'interès
Data d’incorporació 11/06/2025
Horari Dm a Dg, amb 2 dies de descans
Contracte
TipusIndefinit: ordinari
DuradaIndefinit
Inscripció oberta
Amb usuari i contrasenya XALOC
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Amb identificació electrònica
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'identificar-te digitalment.
Accés amb els sistemes d'identificació:
- idCAT Mòbil
- Certificat digital
- Altres (Cl@ve)
Més informació sobre els sistemes d'identificació electrònica admesos
Apuntar-seRecorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.