Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Contacte per a la ciutadania
Contacte per a la ciutadania

Brioixer/a

Número d'oferta373147

Publicat - Modificat24/02/2025 - 27/02/2025

LocalitzacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació7703 - Forners, pastissers i confiters: Pastissers de fabricació

Tasques específiquesBarrejar i pesar els ingredients (farina, llet, mantega, llevat..), amassar tenint en compte diferents aspectes del procés com el temps, la temperatura, la fermentació, etc. Treballar amb masses abrioixades i laminades. Donar forma a les peces, pintar, fornejar i/o glacejar. Emmagatzemar matèries primes i productes acabat. Preparar i mantenir els equips i instal·lacions garantint el funcionament i higiene.

Capacitats requeridesPreocupació per l'ordre i la qualitat, treball en equip, comunicació, flexibilitat i planificació i gestió del temps. Contracte a jornada complerta. Horari: de dilluns a divendres de 5-12h i caps de setmana, alternant un dissabte i un diumenge cada setmana. Disponibilitat per treballar festius. Es valorarà tenir estudis específics en forner i brioixeria o de cuina.

Tasques desenvolupar Elaborar pa, galetes, pastissos i altres productes fets amb farina. Elaborar a mà, amb l'ajuda d'estris i algunes màquines, dolços i llaminadures, barrejant sucre, xocolata i altres ingredients. Combinar els ingredients mesurats en recipients de màquines de mescla, pastament o cocció. Comprovar la qualitat de les matèries primeres per garantir que es compleixen les normes i especificacions. Aplicar banys, glacejats i altres cobertures als productes fornejats, utilitzant espàtules o pinzells. Comprovar la neteja dels equips i l'estat del local abans de la producció per garantir que es compleixi la normativa de salut i seguretat en el treball. Vigilar les temperatures del forn i l'aspecte dels productes per determinar els temps de cocció. Coordinar la preparació, càrrega, fornejat, descàrrega, retirada i refredament dels lots de pa, panets, pastissos i productes de confiteria.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Llengua Català - Nivell Independent B1

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Permís de conduir A o B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/03/2025

Horari Dilluns a divendres de 5-12h i caps de setmana

Esforç físic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent

Inscripció oberta