Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Contacte per a la ciutadania
Contacte per a les empreses

Cuiner/a (3a FIRA TREBALLA)

Número d'oferta372237

Publicat - Modificat04/02/2025 - 04/02/2025

LocalitzacióPineda de Mar

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesPreparar i cuinar plats del menú segons els estàndards de l'hotel. Col·laborar amb l'equip de cuina en planificació de menús i de noves propostes. Mantenir l'higiene i seguretat alimentària en totes les àrees de la cuina. Supervisar la preparació i presentació dels plats per a garantir la satisfacció del client. Complir amb les normes i polítiques de seguretat alimentària i salut laboral.

Capacitats requeridesNivell alt de català i castellà. Experiència prèvia. Coneixement de tècniques culinàries. Capacitat per a treballar en un entorn de ritme ràpid i mantenir alts estàndards de qualitat. Coneixement de normatives d'higiene alimentària i seguretat en la cuina. Habilitats de treball en equip i comunicació. Formació en cuina valorable: CFGM Cuina i Gastronomia o similar.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Formació de manipulació d'aliments

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/05/2025

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Inscripció oberta