Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte
Formulari de contacte

Responsable de cuina de col·lectivitat

Número d'oferta370539

Publicat - Modificat27/12/2024 - 27/12/2024

LocalitzacióRipoll

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesResponsable de cuina de col·lectivitat. Coordinació de l'equip (4-5 persones). Elaboració de Calendaris de treball anuals. Gestió de compres: relació i negociació amb proveïdors i gestió de comandes. Elaboració dels menús. Elaboració de receptes i procés de producció. Elaboració d'escandalls. Creació de ordres de fabricació. Control de magatzems. Gestió d'APPCC: analítiques, registres, traçabilitat alimentaria

Capacitats requeridesConeixement i domini de tècniques de cuina. Qualitat i seguretat alimentària. Control i gestió dels APPCC. Anàlisi econòmic i de costos. Experiència prèvia en gestió de cuines. Bones habilitats de comunicació i lideratge. Capacitat per treballar sota pressió i resoldre problemes de manera eficaç. Flexibilitat horària i disponibilitat per treballar caps de setmana i festius

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Permís de conduir B

Vehicle propi

Categoria Oficial/a de 1a.

Experiència en l'ocupació (mesos) 36

Formació de manipulació d'aliments

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Bàsic

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 13/01/2025

Horari Jornada completa

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent

Inscripció oberta