Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Reposador/a de supermercat

Número d'oferta356260

Publicat - Modificat05/02/2024 - 07/03/2024

LocalitzacióMontgat

Ocupació9820 - Reposadors: Reposadors d'hipermercats

Tasques específiquesPortar les comandes al domicili dels clients. Jornada de 40h de dilluns a diumenge. Quan es treballa diumenge l'horari és de 10 a 14:00h i es dipsosa d'un dia entre setmana de festa. Sou 1380 euros bruts / mes, pagues incloses.

Capacitats requeridesIniciativa i autonomia, capacitat d'adaptació, disposició a l'aprenentatge, planificació i organització i capacitat per resoldre incidències.

Tasques desenvolupar Col·locar els productes ordenats en caixes o prestatges, i apilar productes a granel en el terra. Reposar els productes a les prestatgeries, assegurant que els que tenen una data de caducitat més propera quedin al davant. Retirar productes ja caducats. Mantenir en ordre les prestatgeries retirant productes que pertanyin a altres seccions. Anotar el que s'hagi venut i treure del magatzem els productes necessaris. Buscar productes en les prestatgeries o en el magatzem per als clients. Orientar els clients al lloc on es trobin els articles buscats. Rebre, obrir, desembalar i inspeccionar la mercaderia lliurada pel fabricant o el distribuïdor per comprovar que no presenta danys .

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 19/02/2024

Salari mensual 1380€

Horari Dill.a diss. de 9h-17h·Dg de 10 a 14:00(alterns)

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable