Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va de direcció

Número d'oferta352277

Publicat - Modificat31/10/2023 - 27/11/2023

Data tancament oferta27/11/2023

LocalitzacióMontgat

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiques Perfil administratiu qualificat: Assistència a la direcció en la preparació de presentacions i gestió de documentació. Gestió i optimització de la informació provinent dels diferents tipus d'acords establerts amb els clients, donant-los suport.Implementar l'explotació de comptes nous. Gestionar i optimitzar canals de comunicació amb els clients.Garantir la captació/fidelització dels clients adequats als objectius de vendes i necessitats de l'empresa. Reagrupar i sintetitzar informacions sobre clients, per donar suport a l'equip de vendes.Enviament de mostres. Sou:1350 euros NETS x14 pagues.

Capacitats requeridesTreball en equip.Iniciativa i autonomia.Comunicació.Capacitat d'adaptació.Empatia.Planificació i organització.Capacitat de resoldre incidències.Comunicació.

Tasques desenvolupar Classificar, obrir i enviar correu. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Informàtica Sistemes Operatius - Usuari Mig

Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Francès - Nivell Bàsic A1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 04/11/2023

Horari dll-dj 8:00 a14:00 i 15:00 a 18:00.Dv. només matí

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable