Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Perfil Administratiu-comptable

Número d'oferta349801

Publicat - Modificat13/09/2023 - 28/09/2023

Data tancament oferta28/09/2023

UbicacióEsparreguera

Ocupació4309 - Altres empleats administratius sense tasques d'atenció al públic ncaa

Tasques específiquesAdministració-comptabilitat Principalment, tasques de comptabilitat en general (amb recolzament del gestor). Informes, factures de proveïdors/clients, ofertes. Suport a altres departaments. Contracte indefinit Horari de dilluns a divendres de 8'30h a 13'30h i de 15h a 17:30h (estiu horari intensiu). Salari: 21.000 bruts/anuals.

Capacitats requeridesExperiència prèvia. Formació FPI Administració, GFCM o Certificat de Professionalitat. Valorable ADE.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures, anotar detalls de transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Rebre comandes de clients respecte a la inserció d'anuncis classificats, redactar i editar còpies, calcular tarifes publicitàries i facturar als clients. Redactar correspondència empresarial i d'entitats públiques, com la relativa a la resposta a sol·licituds d'informació i assistència, reclamacions de danys i perjudicis, consultes de crèdit i facturació i reclamacions de servei. Assistir en la preparació de publicacions periòdiques, anuncis, catàlegs, directoris i altres materials per a la seva publicació. Llegir periòdics, revistes, comunicats de premsa i altres publicacions, amb la finalitat de localitzar i arxivar articles d'interès per al personal i els clients.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Administració - Gestió administrativa

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 36

Llengua Anglès - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 13/09/2023

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit