Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Personal d'equip-restaurant (certificat discap.)

Número d'oferta349300

Publicat - Modificat04/09/2023 - 21/09/2023

Data tancament oferta21/09/2023

LocalitzacióLliçà d'Amunt

Ocupació9320 - Preparadors de menjar ràpid

Tasques específiquesPreparació de menjar, entrepans, hamburgueses, patates, etc. Cura i neteja de l'espai de treball. Atenció al client en sala.

Capacitats requeridesOrientació a l'atenció al client, que vulguin treballar en un equip amb un bon ambient de treball i amb satisfacció pel treball ben fet. Contracte indefinit a temps parcial, flexibilitat horària, formació a càrrec de l'empresa, oportunitat d'ascens i desenvolupament intern. IMPRESCINDIBLE tenir disponibilitat per treballar tots els caps de setmana i festius. NO es requereix experiència.

Tasques desenvolupar Preparar aliments i begudes senzills o ja preparats, com ara entrepans, hamburgueses, pizzes, peix amb patates fregides, amanides i cafè. Rentar, tallar, mesurar i mesclar aliments per a la cocció. Utilitzar equips de cocció per a grans quantitats i de procés únic, com ara graelles, fregidores i planxes. Reescalfar els aliments ja preparats. Netejar les zones de preparació d'aliments i les superfícies i estris de cocció. Anotar comandes d'aliments i begudes i servir-los en llocs especialitzats en menjar ràpid i per emportar-se.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 25/09/2023

Horari a concretar

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit