Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OPERADOR/A CARRETÓ ELEVADOR - MOSSO/A DE MAGATZEM

Número d'oferta344744

Publicat - Modificat23/05/2023 - 29/05/2023

Data tancament oferta29/05/2023

UbicacióEsparreguera

Ocupació8333 - Operadors de carretons elevadors: Operadors de carretons elevadors

Tasques específiquesOperador/a de CARRETONS ELEVADORS - MOSSO/A DE MAGATZEM Tasques de càrrega i descàrrega de remolcs i mercaderia paletitzada. Supervisió de mercaderia i documentació de la mateixa. OBLIGATORI: CARNET DE CARRETÓ ELEVADOR I EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 2 ANYS.

Capacitats requeridesConeixements de la normativa de transport quant a la càrrega de mercaderia (capacitat dels palés, remolcs, pes màxim autoritzat, distribució adequada de la mercaderia a la càrrega). Cte: 3 mesos + indefinit Horari: 9 a 13h i 15 a 19h. Dilluns a divendres. Sou: 22.385¿ anual/brut. en 15 pagues.

Tasques desenvolupar Conduir i vigilar el funcionament de carretons elevadors i equips similars per carregar i descarregar, transportar, elevar i apilar mercaderies o palets carregats a les estacions terminals de càrrega i descàrrega, instal·lacions portuàries, magatzems, fàbriques i altres establiments. Col·locar els dispositius elevadors sota, damunt o al voltant de palets, fardells i caixes carregades, i subjectar bé els materials o productes per al seu transport a les zones designades. Inspeccionar els equips per identificar qualsevol deterioració o dany.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2023

Horari 9 a 13h i 15 a 19h. Dilluns a divendres.

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit (convertits en)

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida