Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

RESPONSABLE DE SERVEI TÈCNIC (pre/post venda equips audiovisuals)

Número d'oferta343620

Publicat - Modificat03/05/2023 - 09/08/2023

Data tancament oferta09/08/2023

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació7531 - Mecànics i mantenidors reparadors d'equips electrònics: Reparadors d'equips electrònics

Tasques específiquesGestió d¿incidencies tècniques. Comunicació tècnica amb fabricants. Preparació de fitxes tècniques de productes. Assesorament tècnic a Equip comercial. Preparació de cotitzacions projectes especials. Generació i revisió de llistes de preus de productes. Participació puntual en Feries i Events relacionats. Realització de proves de nous equips. Recerca de nous productes per la comercialització

Capacitats requeridesPersona comunicadora a nivel técnic. Habilidosa en el muntatge d¿equips. Acostumat /da treball en equip. Autodidacta. Habituat a treballar amb CRM. HORARI: Dilluns a Dijous ( 8,30 a 14 ¿ 15,30-18.30 h) i divendres de 8 a 14 h SALARI: Segons conveni INCORPORACIÓ: Immediata.

Tasques desenvolupar Examinar i provar màquines, instruments, components, sistemes de control i altres equips electrònics per diagnosticar avaries. Ajustar, reparar i substituir peces i cables desgastats i defectuosos, i mantenir màquines, equips i instruments. Ocupar-se de tasques de muntatges nous, funcionament en manera de prova i ajust d'equips. Instal·lar instruments electrònics i sistemes de control. Adaptar i ajustar equips electrònics. Coordinar el treball amb altres enginyers, tècnics i personal de manteniment. Interpretar dades per al diagnòstic d'errors sistemàtics dels sistemes i el seu funcionament incorrecte. Connectar components a equips així com a sistemes de ràdio, instruments, magnetos, inversors i sistemes d'abastament en vol. Mantenir registres dels treballs de reparació i manteniment.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Molt importants

Branca C.Formatiu Grau Superior
Electricitat i Electrònica

Recomanables

Informàtica Programari de gestió - Usuari Bàsic

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/05/2023

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida