Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Responsable de planificació de la producció (perfil junior)

Número d'oferta343275

Publicat - Modificat26/04/2023 - 23/05/2023

UbicacióCaldes de Montbui

Ocupació2621 - Analistes de gestió i organització: Tècnics en organització i administració d'empreses

Tasques específiquesResponsable de planificació de la producció, per treballar en empresa de fabricació i comercialització de productes per mascotes. Funcions: Planificar les produccions diàries tenint en compte variables com la demanda de productes, terminis d'entrega, capacitat productiva i stocks - Optimitzar processos de producció - Coordinar a la persona encarregada de gestionar a les 20 operàries que treballen a la planta de producció - Garantir el compliment dels estàndards de qualitat i de seguretat. Incorporació estable. Sou segons perfil. Horari: Dll a dj de 8 a 14h i de 15 a 17:30h. Dv de 9 a 15h.

Capacitats requeridesGrau en enginyeria, Admin. d'empresa o similar. Excel alt. Compet. transversals valorades per l'empresa: habilitats interpersonals, empatia, organització de la feina, capacitat anàlitica i resolució de problemes. Es valorarà que la persona tingui experiència en plantes de producció i passió pels animals. Interessats/des feu inscripció a Xaloc i envieu cv a borsatreball@caldesdemontbui.cat

Tasques desenvolupar Facilitar i promoure el desenvolupament d'objectius, estratègies i plans encaminats a aconseguir la satisfacció dels clients i l'ús eficaç dels recursos de les organitzacions. Analitzar i avaluar sistemes i estructures presents. Analitzar els sistemes existents amb el personal, i observar-los en totes les escales de l'organització. Adreçar els clients cap a la consecució d'una organització més eficaç i desenvolupar solucions als problemes organitzatius. Emprendre i revisar estudis de treball mitjançant l'anàlisi dels mètodes i procediments existents i proposats, com els de caire administratiu i d'oficina. Registrar i analitzar els diagrames de flux de treball, registres, informes, manuals i descripcions de llocs de treball de les organitzacions. Preparar i recomanar propostes de revisió de mètodes i procediments, de modificació de fluxos de treball, de redefinició de les funcions de cada lloc de treball i de resolució de problemes organitzatius. Facilitar l'execució de les recomanacions aprovades, proporcionar instruccions i manuals de procediment revisats, i elaborar una altra documentació. Revisar els procediments operatius i assessorar sobre les desviacions respecte a procediments i normes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Branca Títol universitari Industrial

Branca Màster universitari Economia

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/05/2023

Contracte

DuradaIndefinit