Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Operari/a de manteniment

Número d'oferta343251

Publicat - Modificat25/04/2023 - 09/06/2023

Data tancament oferta09/06/2023

UbicacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació7403 - Mecànics i ajustadors de maquinària agrícola i industrial: Mecànics de màquines fixes

Tasques específiquesRealitzar tasques de manteniment preventiu i correctiu d'acord amb les prioritats marcades pel Responsable de Manteniment. Detectar necessitats de manteniment i reportar-ho al seu Cap amb el objectiu de subsanar-ho el més aviat possible. Documentar les operacions de manteniment, preventiu i correctiu. Complir i fer complir dins el seu perímetre d'actuació amb les normes de seguretat i la utilització dels Epi's corresponents.

Capacitats requeridesPreocupació per l'ordre i la qualitat. Organització i planificació. Adaptació a les tasques encomanades. Habilitats comunicatives, de treball en equip i de forma autònoma. Estudis i coneixements de mecànica i electricitat. Experiència en manteniment i reparació de maquinària industrial. Contractació estable.

Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/05/2023

Horari Dilluns a divendres, torn de matí o tarda

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva