Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Electricista

Número d'oferta342958

Publicat - Modificat20/04/2023 - 08/06/2023

Data tancament oferta08/06/2023

UbicacióCaldes de Montbui

Ocupació7510 - Electricistes de la construcció i similars

Tasques específiquesEmpresa petita requereix electricista per fer instal·lacions elèctriques i reparacions, treballant de dilluns a divendres, jornada completa. Horari: 8-14h i 15-17h Contracte fix discontinu. Possibilitats d'incorporació estable. Sou anual brut: 25.700 euros Enviar cv a borsatreball@caldesdemontbui.cat després d'inscriure't a Xaloc.

Capacitats requeridesEs requereix experiència de al menys 2 anys fent funcions similars. Català i castellà importants. Carnet B imprescindible. Competències transversals: planificació i organització de la feina, preocupació per l'ordre i la qualitat, treball en entorns col·laboratius.

Tasques desenvolupar Muntar, mantenir i reparar instal·lacions elèctriques i equip auxiliar en diversos edificis, com ara escoles, hospitals, establiments comercials, habitatges i altres estructures. Planificar el traçat i la instal·lació de sistemes de cablejat, equips i aparells elèctrics basant-se en les especificacions de treball i en les normes aplicables. Inspeccionar sistemes, equips i components elèctrics per descobrir riscos o defectes i la necessitat d'ajust o reparació. Seleccionar, tallar i connectar filferros i cables a terminals i connectors. Mesurar i traçar punts de referència en les instal·lacions. Col·locar i instal·lar quadres de distribució elèctrics. Comprovar la continuïtat dels circuits.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Molt importants

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Titulació FPI - - Electricitat

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/05/2023

Esforç físic

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida