Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

1 psicòlegs per el Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç

Número d'oferta340711

Publicat - Modificat07/03/2023 - 28/06/2023

Data tancament oferta28/06/2023

UbicacióMartorell

Ocupació2823 - Psicòlegs: Psicoterapeutes

Tasques específiques per el Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç. Hi han 2 vacants: 1 en jornada de 37 hores setmanals (sou: 2.456 euros bruts mensuals) i 1 en jornada parcial de 27 hores setmanals (sou: 1.792 euros bruts mensuals)

Capacitats requeridesFormació: llicenciatura o grau en psicologia es valorarà experiència en CDIAP i formació en atenció precoç o psicologia infantil

Tasques desenvolupar Planificar i administrar proves per determinar les característiques mentals, físiques i d'un altre tipus de les persones, per exemple pel que fa a la intel·ligència, les facultats, les aptituds i les disposicions, interpretar-ne i avaluar-ne els resultats i oferir assessorament sobre aquests temes. Realitzar entrevistes de caràcter terapèutic o consultiu a persones o grups, i prestar serveis de suport o orientació ulterior. Mantenir els contactes que calgui amb familiars, autoritats docents o empresaris, i recomanar possibles solucions per resoldre o tractar els problemes. Preparar proves de rendiment, diagnòstiques i predictives per a l'ús de professors en la planificació dels mètodes i el contingut de l'ensenyament.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Titulació Llicenciatura / Enginyeria - Ciències de la Salut - Psicologia

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/05/2023

Contracte

DuradaMés de 12 mesos