Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va (Programa de Primera Experiència Professional)

Número d'oferta338920

Publicat - Modificat03/02/2023 - 18/05/2023

Data tancament oferta18/05/2023

UbicacióVilafranca del Penedès

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesTasques administratives al Consell Comarcal de l'Alt Penedès: Atendre la ciutadania presencialment i telefònicament. Distribuir les trucades telefòniques correctament. Fer suport en la gestió del programa d'incidències i en l'àmbit de l'administració electrònica. Atendre les consultes ciutadanes referents a tràmits i procediments electrònics. Ordenar i classificar informàticament expedients i documentació. Actualitzar l'agenda digital. Rebre, transmetre i controlar entrades i sortides d'informció per mitjans telemàtics, gestor d'expedients, EACAT, etc. Gestionar la informació de BBDD.

Capacitats requeridesCF de la Família Professional Administració i Gestió: CFGS Administració i finances o similar. Que no hagin transcorregut tres anys, o cinc en el cas de persones amb certificat de discapacitat, des de la finalització del Cicle Formatiu. Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari mig. Català i castellà (Nivell C). Persona resolutiva, dinamisme, capacitat de treball en equip i d'adaptació.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/03/2023

Salari mensual 1128€

Horari Dill a div de 8 a 15h i djous de 16:30 a 19:00

Contracte

TipusPer a l'obtenció de pràctica professional. (Reforma laboral 2022)

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

ProrrogableNo