Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OFICIALS/ES DE JARDINERIA

Número d'oferta337895

Publicat - Modificat17/01/2023 - 16/02/2023

Data tancament oferta16/02/2023

LocalitzacióCardedeu

Ocupació6120 - Treballadors qualificats en hortes, hivernacles, planters i jardins: Jardiners

Tasques específiques-Implantar els criteris tècnics estables pel responsable. -Desenvolupar feines especialitzades (esporga, segues especials...) -Realitzar propostes de millora. -Organitzar al personal al seu càrrec i detectar possibles problemes. -Fer el manteniment de la maquinària.

Capacitats requerides- Titulació Tècnic de Grau Mig de Jardineria, valorable Grau Superior. - Experiència en manteniment de jardineria pública i en serveis de manteniment i construcció de jardins o experiència similar, i valorable amb experiència en col·lectius en risc d'exclusió social. - Carnet d'aplicació de productes fitosanitaris. - Formació en moto serra. - Lideratge, empatia i habilitats de comunicació.

Tasques desenvolupar Plantar arbres, bardisses, plantes de jardí i gespa. Podar i retallar arbres, arbustos i bardisses, instal·lar suports de plantes i proteccions, i enrotllar, segar, perfilar i airejar la gespa. Controlar la salut de plantes i arbres, identificar i tractar les males herbes, plagues i malalties, i aplicar terres vegetals i fertilitzants. Capacitar i supervisar treballadors en la producció i en tasques de manteniment, adoptar les mesures de salut i seguretat pertinents i contractar i proporcionar treballadors i contractistes.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Activitats agràries - Jardineria

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 06/02/2023

Salari mensual 1324€

Horari 7:30 h a 15.15 h

Contracte

TipusTemps parcial: indefinit

DuradaIndefinit