Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

MONITOR/A DE LLEURE

Número d'oferta337582

Publicat - Modificat11/01/2023 - 23/02/2023

UbicacióBegues

Ocupació3724 - Monitors d'activitats recreatives i d'entreteniment: Monitors de temps lliure

Tasques específiquesRealitzar activitats de la casa de colònies Can Rigol com: Gimcanes, excursions, tallers, etc. Es realitzen amb diferents grups d'infants.

Capacitats requeridesPersona jove entre 21 i 35 anys. Disponibilitat d'horari. Persones actives i extrovertides, preferiblement amb títol de monitor de lleure, estudis relacionats o amb experiència tractant amb infants.

Tasques desenvolupar Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d'acord amb el que s'ha planificat. Planificar projectes culturals i de temps lliure. Adequar el projecte a les característiques de grup dels destinataris. Dur a terme activitats de temps lliure tot aplicant tècniques d'animació de grups vinculades a la situació i al col·lectiu destinatari. Aplicar tècniques d'expressió, animació i creativitat. Desenvolupar activitats de temps lliure dinamitzades mitjançant el joc i la pràctica de jocs físics i esportius. Dur a terme activitats de lleure a l'aire lliure relacionades amb la natura. Determinar i organitzar itineraris en el medi natural.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/02/2023

Horari de 10 a 13 i de 14 a 18 hores, poder alguna nit

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable