CUINER/A EXPERT/A EN BRASA (parriller/a) - o AJUDANT DE CUINA
Número d'oferta337056
Publicat - Modificat23/12/2022 - 05/07/2023
Data tancament oferta05/07/2023
LocalitzacióCastellar del Vallès
Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants
Tasques específiquesCUINER/A EXPERT/A EN BRASA (parriller/a). Feina estable de dimarts a dissabte. Jornada completa: matí-migdia de dimarts a diumenge, i vespres de dijous a dissabte.
Capacitats requeridesImprescindible tenir experiència en brasa, preferiblement forn de brasa tipus Hosper o similar. Recomanable estar en possessió del carnet de manipulació d'aliments.
Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Recomanables
Formació de manipulació d'aliments Sí
Informació d'interès
Data d’incorporació 03/01/2023
Contracte
TipusIndefinit (convertits en)
DuradaIndefinit
ProrrogableSí
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.