Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

DOCENT DE FORMACIÓ OCUPACIONAL (Operacuons Auxiliars Administratives )

Número d'oferta335771

Publicat - Modificat18/11/2022 - 15/12/2022

UbicacióBadalona

Ocupació2220 - Professors de formació professional (matèries específiques): Formadors ocupacionals

Tasques específiquesImpartir Docència del curs FOAP: Op.auxiliars de serveis administratius i generals. Elaborar Material didàctic i documentació per la gestió del curs. Dissenyar les proves i avaluar als alumnes. Realitzar el seguiment de pràctiques i gestió QBID (si s¨escau). Data límit d'inscripció; 30/11/2022 a les 14;00H. 1) Apunta't. 2) Envia CV a formacioimpo@badalona.cat . Data incorporació. Previsió Febrer 2023.

Capacitats requeridesCapcitats i mèrits; Obligatori; Formació exigida en el CP Exp. mín.12 mesos com a docent. Exp. en el sector professional del CP. Formació de formadors o equivalent. Capacitats valorables segons barems dins fase entrevista: a) Experiència cursos FOAP de l¨especialitat. b) Coneixements ofimàtiques i teleformació. c) En cas de fer seguiment de pràctiques, coneixements del QBID.

Tasques desenvolupar Preparar els alumnes des d'una perspectiva d'aplicació pràctica per a l'activitat en un camp professional i la seva capacitació per a l'acompliment qualificat de les diferents professions. Proporcionar als alumnes una formació polivalent, funcional i tècnica que possibiliti la seva adaptació als canvis tecnològics i organitzatius relatius a la professió. Impartir lliçons des d'una perspectiva d'aplicació pràctica dels continguts tècnics apresos pels alumnes sobre les seves especialitats i supervisar el treball i la disciplina dels alumnes. Preparar, assignar i corregir exercicis pràctics. Examinar mitjançant proves i exàmens, a fi d'avaluar els progressos dels alumnes i atorgar la qualificació corresponent.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/02/2023

Horari 8:30 a 14:30

Atenció al públic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva