Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va Comptable_Programa 30 PLUS_EPE, Granollers Mercat

Número d'oferta335068

Publicat - Modificat07/11/2022 - 30/12/2022

Data tancament oferta30/12/2022

UbicacióGranollers

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesAssessoria fiscal - laboral cerca un/a administratiu/va per realitzar les gestions vinculades al departament comptable. Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 h i de 15.30 a 18.30 hores. Salari brut anual: 18.000-19.000 euros

Capacitats requeridesPersona amb competències digitals: Paquet Office (word i excel) i programari de gestió comptable(A3/Contaplus). Persona amb orientació al client, capacitat d'organització i de treball en equip, així com una actitud discreta vers les seves responsabilitats. Oferta vinculada al Programa 30 PLUS: persones aturades, residents al Vallès Oriental Nord, preferentment majors de 45 anys i/o ALLD.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Administració - Gestió administrativa

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Programari de gestió - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/11/2022

Horari Dll a dv 8.30h a 13.30h i 15.30h a 18.30h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida