Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

COMANDAMENT INTERMIG-COMPTABILITAT FINANCES

Número d'oferta334144

Publicat - Modificat14/10/2022 - 29/11/2022

Data tancament oferta29/11/2022

UbicacióPallejà

Ocupació2611 - Especialistes en comptabilitat: Especialistes en comptabilitat

Tasques específiquesTancament comptable, tributacions i presentació de comptabilitat analítica per projectes. Reporting a gerència. Revisió comptabilitat. imputació de factures de proveídor@s i client@s. Quadrar i tancament comptable. Gestió d'amortitzacions i d'stocks. Comptabilitat bancs (es valoraran coneixements financers per a negociació amb entitats). Elaboració i presentació impostos trimestrals Preparació de reporting Gestió de remeses de pagaments. Elaboració de previsions. Control i gestió saldos bancaris,impagaments, Nòmines (suport de gestoria laboral)

Capacitats requerides7 anys d'experiència i 5 en càrrec similar (comptabilitat, finances, tributació). Estudis superiors Persona metòdica, amb habilitats d'organització i de seguiment diàri de les activitats. Excel avançat i d'altres Programes de Comptabilitat. Preferiblement Sistema ODOO Es valorarà formació especialitzada Salari: 1.500 euros (14 pagues)

Tasques desenvolupar Planificar i implantar polítiques i sistemes pressupostaris, de control de comptes i similars, i assessorar sobre aquests temes. Preparar i certificar estats financers per presentar-los a la direcció, els accionistes i els organismes públics o d'altres tipus. Preparar declaracions tributàries, assessorar sobre problemes fiscals i presentar al·legacions o reclamacions davant la Hisenda pública. Preparar pressupostos i previsions de beneficis o informar sobre aquests temes. Dur a terme investigacions financeres en casos de presumptes fraus, insolvència i fallida o de caràcter similar. Verificar comptes i portar registres comptables. Conduir recerques i assessorar la direcció sobre aspectes financers de productivitat, accions, vendes, nous productes, etc. Formular i supervisar sistemes per a la determinació del cost unitari de productes i serveis.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Econòmiques

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Programari de gestió - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/11/2022

Salari mensual 1500€

Horari Dll-Dv: 8,30h-13h i 15h-18h

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida