Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

VERIFICADOR/A PECES MECANITZADES

Número d'oferta333244

Publicat - Modificat27/09/2022 - 13/12/2022

Data tancament oferta13/12/2022

LocalitzacióEsplugues de Llobregat

Ocupació3160 - Tècnics de control de qualitat de les ciències físiques, químiques i de les enginyeries: Tècnics en control de qualitat en indústries manufactureres

Tasques específiquesControl de qualitat de peces. Picking de components pendents d'entrar a stock, prèvia inspecció de qualitat dimensional (mesura amb calibre i eines específiques), inspecció visual i funcional (utilitzant eines i/o procediments establerts pel departament d'industrialització). Actualització del registre amb el resultat de les inspeccions. Treball en equip amb el magatzem per saber les prioritats d'inspecció i mantenir un flux constant de peces inspeccionades. Comunicar incidències/resultats de les inspeccions a industrialització. Comunicar a Qualitat les No Conformitats.

Capacitats requeridesCapacitat per detectar situacions anòmales i informar, organitzada i amb capacitat de respectar els temps d'entrega. Exp. mínim 2 anys en verificació de peces. Valorable en posició similar o a taller amb fresa, torn, etc. Experiència en metrologia, ús de micròmetres i equips. Salari segons conveni Enginyeria i oficines d'estudis tècnics (negociable en funció de l'experiència i/o formació).

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau superior - Fabricació mecànica - Disseny en Fabricació Mecànica

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/10/2022

Horari Dilluns-dijous 8-17:30h; divendres 8-14:30h

Contracte

DuradaIndefinit