Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Atenció sociosanitària a persones amb discapactitat intel·lectual i mental

Número d'oferta330838

Publicat - Modificat22/07/2022 - 06/09/2022

UbicacióAlella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars d'infermeria de salut mental i toxicomanies

Tasques específiquesAtenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta i amb necessitats de suport generalitzat. Ajuda amb les mobilitzacions, alimentació, higienes, etc. Treball amb l'objectiu de potenciar les habilitats dels usuaris, augmentar el seu grau d'autonomia i alentir el seu deteriorament. Necessitat de personal per diferents horaris. Setmana curta i setmana llarga. Contractes amb estabilitat.

Capacitats requeridesPreferible amb la titulació mínima de Certificat de professionalitat sociosanitària, però no és imprescindible, en el cas que tingui experiència en altres residències o fent atenció a domicilis. Persona amb iniciativa, cura, empatía.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/08/2022

Horari Jornada completa matins (7 a 15)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable