Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A SOCIAL (4 HORES/SETMANA)

Número d'oferta326990

Publicat - Modificat20/05/2022 - 01/07/2022

Data tancament oferta01/07/2022

LocalitzacióCollbató

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Treballadors socials

Tasques específiques-Tasques pròpies de Treballador/a Social en una residència geriàtrica: atenció al conjunt de persones usuàries, tramitació i preparació de documentació, atenció a les famílies, etcètera.

Capacitats requerides-Diplomatura o Grau en Treball Social. -Incorporació immediata. -Empatia i vocació. -Molt valorable experiència prèvia en residència geriàtrica.

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Aplegar antecedents i informes per presentar-los davant els tribunals o altres instàncies legals. Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l'assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials. Planificar i aplicar programes d'assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d'habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/07/2022

Salari mensual 125€

Horari A concretar (4 hores setmanals)

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit