Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AUXILIAR TÈCNIC/A EDUCATIU/VA (TORN DE TARDA)

Número d'oferta326337

Publicat - Modificat12/05/2022 - 13/06/2022

UbicacióRoca del Vallès

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social

Tasques específiquesAtendre necessitats assistencials i emocionals de les persones, segons pautes tècniques. Garantir la qualitat assistencial de les persones ateses, participar en la confecció, revisió i actualització dels PIAI, elaboració i revisió de les atencions i activitats establertes als Mapes de Vida i Plans d'Atenció Individuals (PIAI) del grup de persones a atendre, efectuar controls segons llibre de registre, efectuar trasllats fora del centre per acompanyar a les persones, mantenir en ordre les instal·lacions i organitzar la roba i la resta d'elements personals de les persones ateses.

Capacitats requeridesFormació de CFGM o Certificat de Professionalitat d'Atenció a Persones en Situació de Dependència. Un any d'experiència en atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. S'ofereix contracte de relleu. Segons la normativa laboral actual, només poden optar al lloc de feina les persones que actualment tinguin un contracte temporal o es trobin en situació d'atur. Contracte a jornada parcial.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Serveis socioculturals i a la comunitat - Atenció a Persones en Situació de Dependència

Recomanables

Vehicle propi

Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2022

Salari mensual 662€

Horari Dl a Dv 18:30h a 22h i 1 Ds i 1 Dg al mes.

Contracte

TipusRelleu

DuradaDurada indeterminada per obra o servei