Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

GEROCULTOR/A

Número d'oferta325077

Publicat - Modificat22/04/2022 - 29/06/2022

Data tancament oferta29/06/2022

UbicacióCardedeu

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars de gerontologia en serveis de salut

Tasques específiquesTasques pròpies de Gerocultor/a Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Disponibilitat per horari rotatiu : matí de 7-14h, tarda de 14h-21h caps de setmana alterns: 10h cada dia del cap de setmana.

Capacitats requeridesAtenció a l'usuari Treball en equip Gestió de l'estrés Paciència Organització El salari és segons conveni + 50 eur per "plus de transport" + 84 eur per "plus d'assistència"

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 3

Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/05/2022

Contracte

TipusObra o servei

DuradaIndefinit