Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CAMBRER/A

Número d'oferta324447

Publicat - Modificat07/04/2022 - 15/07/2022

Data tancament oferta15/07/2022

LocalitzacióSant Vicenç de Castellet

Ocupació5120 - Cambrers assalariats

Tasques específiquesAtenció al client, servei de barra i menjador, prendre nota de la comanda, parar i desparar les taules i neteja.

Capacitats requeridesExperiència en el sector. Formació de manipulació d'aliments i higiene alimentària. Atenció al client, dinamisme, organització, treball en equip i responsabilitat.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/04/2022

Horari 20h setmanals de divendres a diumenge

Contracte

TipusTemps parcial: indefinit

DuradaIndefinit