Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

EXPERT EN VENDES EN XXSS I ACTUALITZACIÓ DE CONTINGUTS

Número d'oferta324121

Publicat - Modificat31/03/2022 - 03/06/2022

Data tancament oferta03/06/2022

UbicacióOlesa de Montserrat

Ocupació2651 - Professionals de la publicitat i la comercialització: Especialistes en comercialització

Tasques específiquesCREACIÓ I EXPOSICIÓ A LES RRSS DE PRODUCTES MANTENIMENT I ACTUALITZACIÓ DE CONTINGUTS A LA WEB ESCRIURE ARTICLES, DESCRIPCIONS DE PRODUCTES I D'ALTRES CONTINGUTS CREACIÓ I SEGUIMENT DEPLANS D'ACCIÓ EN XARXES SOCIALS GESTIÓ DE LES XARXES SOCIALS (publicacions, missatgeria,....)

Capacitats requeridesalta capacitat de comunicació, treball en equip, organització i planificació domini eines informàtiques (Microsoft office, RRSS, Community manager) motorsport COMPETENCIES: Responsabilitat, dinamisme i que vulgui treballar en equip (bon ambient de treball) Es valorarà experiència en lloc igual o similar

Tasques desenvolupar Planificar, elaborar i organitzar polítiques i campanyes per donar suport a l'acompliment dels objectius de venda. Assessorar la direcció i els clients sobre possibles estratègies i campanyes per arribar als mercats objectiu, aconseguir la notorietat de marca i promoure eficaçment els atributs dels béns i serveis. Redactar textos publicitaris i guions per als mitjans de comunicació, i organitzar la producció de publicitat a la televisió i al cinema i les insercions publicitàries en els mitjans. Analitzar dades relatives als patrons i les preferències dels consumidors. Ajudar al creixement i desenvolupament de l'activitat empresarial mitjançant la preparació i l'aplicació d'objectius, polítiques i programes de comercialització. Assessorar sobre els diferents elements de la comercialització, com la combinació de productes, la política de preus, la publicitat i promoció de vendes, la venda i els canals de distribució.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Permís de conduir B B

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/04/2022

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos