Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROMOTOR/A DE VENDES

Número d'oferta319169

Publicat - Modificat03/01/2022 - 10/06/2022

Data tancament oferta10/06/2022

LocalitzacióSant Fruitós de Bages

Ocupació5492 - Promotors de venda: Promotors de venda

Tasques específiquesPromotor/a per recollida de dades en stand per una campanya d'una empresa líder en el seu sector, per tal d'ajudar-los en la comercialització dels seus productes especialitats. Captació de potencials clients per donar a conèixer el servei i captar dades (nom, cognoms i telèfon), sense arribar a tancar vendes. Donar a conéixer al client aquells avantatges o beneficis que podrien obtenir. 36 hores setmanals de dilluns a dissabte, sou 1100¿+comissions.

Capacitats requeridesActitud positiva i proactiva. Capacitat de treball en equip. Molt valorable experiència prèvia en atenció al client o haver treballat com a promotor comercial per objectius. Molt valorable experiència prèvia en STAND i en sector energètic com a promotor o comercial.

Tasques desenvolupar Respondre a les preguntes que se'ls facin i oferir assessorament sobre l'ús dels productes. Vendre productes o dirigir els clients al personal de vendes. Oferir mostres de productes i distribuir catàlegs i material publicitari.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 11/01/2022

Horari 6 hores al dia de dilluns a dissabte. Rotació setm

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable