Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va Joves en pràctiques

Número d'oferta315354

Publicat - Modificat13/10/2021 - 25/10/2021

Data tancament oferta25/10/2021

UbicacióIgualada

Ocupació4309 - Altres empleats administratius sense tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general sense tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesTasques de suport al departament de Recursos Humans (arxiu, passar dades a l'ordinador, transcriure documents, registre documents, etc). Joves de 16 a 29 anys inscrits a Garantia Juvenil i al SOC com a demandants d'ocupació. Contracte de treball efectuat d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Capacitats requeridesOrientació a l'assoliment; iniciativa; preocupació per l'ordre i la qualitat; flexibilitat i gestió del canvi; planificació i organització; aprenentatge i utilització de coneixements. Domini del paquet office (Word i Excel)

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures, anotar detalls de transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Administració i Gestió - Administració i Finances

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Molt importants

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 22/10/2021

Horari 8h a 15h i una tarda de 16:30h a 19h

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos