Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

INSTAL·LADOR/A DE SISTEMES DE SEGURETAT_ELECTRICISTA

Número d'oferta315347

Publicat - Modificat13/10/2021 - 12/11/2021

UbicacióSant Just Desvern

Ocupació3123 - Tècnics en electricitat: Tècnics en electricitat

Tasques específiquesInstal·lador de Sistemes Elèctrics de Seguretat_Electricista. Instal·lacions de CCTV, INTRUCISION...

Capacitats requeridesPersona amb capacitat d'adaptació, organitzada i responsable. Habilitats comunicatives, iniciativa/autonomia i capacitat de treball en equip. Imprescindible carnet de conduir. Es valorarà la disponibilitat de vehicle propi. Coneixements d'ofimàtica i bilingüe Castellà-Català.

Tasques desenvolupar Efectuar treballs tècnics relacionats amb la recerca i el desenvolupament d'instal·lacions i equips elèctrics, o assajar prototipus. Projectar i preparar plànols d'instal·lacions i circuits elèctrics basats en les especificacions establertes. Preparar càlculs i estimacions detallats de quantitats i costos dels materials i mà d'obra necessaris per a la fabricació i el muntatge de les instal·lacions, d'acord amb les especificacions establertes. Efectuar el control tècnic de la fabricació, la instal·lació, la utilització, el manteniment i la reparació de sistemes, instal·lacions i equips elèctrics per garantir-ne el funcionament satisfactori i el compliment de les especificacions, les normes i els reglaments pertinents. Planificar mètodes d'instal·lació, comprovar la seguretat i els comandaments de les instal·lacions realitzades i ocupar-se del funcionament inicial dels nous sistemes, instal·lacions o equips. Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Recomanables

Vehicle propi

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/10/2021

Salari mensual 1331€

Horari 40 hores setmanals de 09 a 18h

Esforç físic

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable