Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Comptable amb experiència en A3ERP

Número d'oferta314928

Publicat - Modificat04/10/2021 - 08/11/2021

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Empleats de comptabilitat

Tasques específiquesComptable amb experiencia en A3ERP per elaborar pressupostos i altres tasques relacionades amb la comptabilitat. Contracte 6 mesos + indefinit Horari: 9-14 de dilluns a divendres. Salari: 18.000-20.000¿

Capacitats requeridesGrau ADE o similar Formació en Tributari i control de pressupostos Informàtica: nivell avançat, A3 Experiencia minima: 2 anys.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Recomanables

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Administració i Direcció d'Empreses

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/12/2021

Horari 9-14

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable