Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Director/a llar d'infants

Número d'oferta314506

Publicat - Modificat24/09/2021 - 11/10/2021

Data tancament oferta11/10/2021

UbicacióOlesa de Montserrat

Ocupació1326 - Directors de serveis d'educació: Directors de serveis d'educació

Tasques específiquesPlanificació, direcció i supervisió de tots els serveis i activitats del centre. Gestionar i coordinar al personal del Centre, planificant i supervisant les tasques d'aquests. Vetllar per una atenció integral de qualitat, amb confort i seguretat, per a tots/es els/es usuaris/es i comunicació amb familiars. Estem buscant una persona activa, dinàmica i amb grans capacitats socials i de gestió, durant el curs escolar 2021-22.

Capacitats requeridesLideratge i presa de decisions, credibilitat tècnica, negociació, planificació i organització. Bon nivell d'informàtica. 3 anys d'experiència en direcció d'escola bressol o similar.

Tasques desenvolupar Determinar els programes educatius en el marc establert en cada cas per les autoritats educatives i els òrgans directius. Aplicar sistemes i procediments per tal de supervisar el rendiment escolar i les matriculacions d'alumnes. Dirigir les activitats administratives i de secretaria relatives a l'admissió d'alumnes i a la prestació dels serveis educatius. Controlar activitats administratives com ara la planificació pressupostària, la preparació d'informes i l'assumpció de despeses per raó de subministraments, equips i serveis. Assumir el lideratge i l'orientació del personal docent, acadèmic i administratiu i dels alumnes. Avaluar la tasca dels professors tot visitant les aules, observant els mètodes docents, revisant els objectius formatius i examinant els materials didàctics. Promoure el programa educatiu i representar el servei o la institució en la comunitat en sentit més ampli. Supervisar el manteniment de les instal·lacions educatives.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Magisteri d'Educació Infantil

Branca Títol universitari Educació

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/10/2021

Horari 08.30 a 17.30 h

Esforç físic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 3Exclusivament tarda