Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A

Número d'oferta314501

Publicat - Modificat24/09/2021 - 17/01/2022

Data tancament oferta17/01/2022

LocalitzacióSant Just Desvern

Ocupació3812 - Tècnics en assistència a l'usuari de tecnologies de la informació: Tècnics de suport informàtic

Tasques específiquesGestió/resolució d'incidències informàtiques a nivell expert: Windows, Linux, SQL, Router i Acces Point.

Capacitats requeridesTitulació Grau Mig/Superior en Informàtica amb experiència en lloc similar. Persona responsable amb capacitat d'adaptació, disposició a l'aprenentatge, habilitats comunicatives, iniciativa i autonomia.

Tasques desenvolupar Respondre les consultes dels usuaris en relació amb el funcionament del programari i dels equips, amb la finalitat de resoldre problemes. Introduir ordres i observar el funcionament dels sistemes per tal de verificar que les operacions són correctes o bé detectar-ne errors. Instal·lar programari i els equips informàtics principals i perifèrics, així com fer-ne reparacions menors, d'acord amb les especificacions de disseny i instal·lació. Supervisar el funcionament diari dels sistemes informàtics i de comunicacions. Configurar equips per a l'ús per part de treballadors, efectuar o garantir la instal·lació adequada de cables, sistemes operatius o programaris pertinents. Mantenir registres de les transaccions, els problemes i les correccions efectuades en la comunicació diària de dades, així com de les activitats d'instal·lació. Emular o reproduir problemes tècnics detectats pels usuaris. Consultar guies d'usuari, manuals tècnics i altres documents per tal d'investigar i aplicar solucions.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/09/2021

Salari mensual 1750€

Horari 40 hores setmanals de 9 a 14:45 i de 15:30 a 18:15

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable