Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

RESPONSABLE D'OFICINA TÈCNICA

Número d'oferta313672

Publicat - Modificat10/09/2021 - 13/10/2021

Data tancament oferta13/10/2021

UbicacióManlleu

Ocupació3110 - Delineants i dibuixants tècnics

Tasques específiquesDesenvolupar les tasques pròpies de l'oficina tècnica de fusteria. Disseny amb el programa Autocad i us de programes específics de fusteria, elaborar els plànols per la fabricació de mobles, decoració d'espais, acabats de fusta, etc. Crear dissenys per cada projecte per traslladar a la maquinària de control numèric. Fer l'enllaç entre l'oficina tècnica i el taller. Aplicar coneixements d'enginyeria tècnica, decoració o arquitectura a la fusteria. Formació específica a càrrec de l'empresa.

Capacitats requeridesDomini d'Autocad. Persona amb capacitat d'aprenentatge. Motivació per la feina, dinamisme, creativitat.

Tasques desenvolupar Manejar aparells per al disseny assistit per ordinador per crear, modificar i obtenir representacions de dibuixos de taller en forma impresa o digital. Manejar ordinadors destinats a la representació digital o equips similars per donar forma digital a representacions impreses de dibuixos de taller, mapes i altres corbes. Organitzar la reproducció dels dibuixos acabats per al seu ús com a dibuixos de taller.

Requisits

Obligatoris

Informàtica Programari de disseny - Usuari Avançat

Molt importants

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Titulació FPI - - Delineant

Llengua Català

Castellà

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/09/2021

Horari A pactar amb l'empresa

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent