Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A DE PROMOCIÓ ECONÒMICA (Llegir convocatòria)

Número d'oferta313423

Publicat - Modificat07/09/2021 - 22/11/2021

UbicacióPallejà

Ocupació2624 - Especialistes en polítiques i serveis de personal i similars: Analistes del mercat laboral

Tasques específiquesSelecció d'un/a tècnic/a de promoció Econòmica-AODL (A2) Llegir convocatòria publicada l web de l'Ajuntament de PALLEJÀ Es poden lliurar instàncies des del dia 4 de setembre Programació accions l'àmbit de l'empresa i promoció econòmica. execució i seguiment. Anàlisi i control del desenvolupament dels plans de treball. Relacions amb d'altres administracions, institucions i entitats Cercar i proposar línies d¿actuació per al desenvolupament econòmic i social del municipi. Interlocució amb agents econòmics del municipi Visites de prospecció empresarial

Capacitats requeridesSelecció d'un/a tècnic/a de promoció Econòmica-AODL Llegir convocatòria publicada l web de l'Ajuntament de PALLEJÀ Es poden lliurar instàncies des del dia 4 de setembre ADE, Econòmiques, Empresarials, Ciènc Polítiques, Gestió i Administració Pública, RRLL, Treball Social, Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Dret o equivalent.

Tasques desenvolupar Assessorar i exercir funcions de gestió de personal quant a la contractació, la ubicació, la formació, la promoció, la remuneració dels empleats, i les relacions entre aquests i la direcció, així com a altres àrees de la política de personal. Estudiar i analitzar les ocupacions que s'exerceixen en un determinat establiment per part de diversos mitjans, entre els quals s'inclouen les entrevistes amb treballadors, supervisors i membres de la direcció i la redacció de descripcions detallades de càrrecs, llocs o ocupacions sobre la base de la informació obtinguda. Preparar informació ocupacional i treballar en els sistemes de classificació d'ocupacions. Assessorar i treballar sobre els aspectes referits en l'apartat anterior i sobre altres aspectes de les anàlisis de llocs de treball i ocupacions, en àmbits com l'administració de personal, la investigació del mercat laboral i la seva planificació, la formació, la informació ocupacional i l'orientació professional. Analitzar oportunitats d'ocupació, opcions professionals i possibilitats d'educació i formació que puguin resultar convenients, i assessorar les persones interessades sobre aquest tema.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Informàtica Programari de gestió - Usuari Avançat

Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Relacions Laborals

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/11/2021

Horari Dll-Dv: 8-15h i Dts: 16-19h

Atenció al públic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament matí