Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUIDADOR/A A DOMICILI

Número d'oferta311563

Publicat - Modificat15/07/2021 - 16/09/2021

Data tancament oferta16/09/2021

UbicacióVic

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesTasques d'atenció domiciliària a persones amb dependència.

Capacitats requeridesAdaptabilitat, coneixements tècnics d'higiene, alimentació i mobilitzacions, iniciativa, alta responsabilitat i capacitat de relació interpersonal. Imprescindible títulació de Certificat de Professionalitat d'Atencio Sociosanitaria o Cicle Formatiu d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Molt importants

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Serveis socioculturals i a la comunitat

Informació d'interès

Data d’incorporació 26/07/2021

Contracte

DuradaMenys d'un mes