Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner/a amb experiència

Número d'oferta311560

Publicat - Modificat15/07/2021 - 02/09/2021

Data tancament oferta02/09/2021

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesRestaurant ubicat a Mollet del Vallès cerca un/a Cuiner/a amb experiència: Funcions: Responsabilitzar-se de l'elaboració i presentació dels aliments que es produeixen en la cuina assignada, complir de manera eficient les funcions emmarcades en tot moment en els estàndards de qualitat i les receptes establertes per a cadascun dels plats que se li sol·licitin i contribuir a l'eficient operació de la cuina i a la satisfacció d'hostes i clients Rentar, tallar i pelar fruites, verdures i hortalisses crues. Vetllar per la màxima neteja e higiene de la cuina i de l¿instrumental culinari.

Capacitats requeridesRequisits: Experiència prèvia en tasques similars. Disposar del carnet de manipuació d'aliments Habilitats i competències: Preocupació per l'ordre i la qualitat Planificació i organització Orientació a l'assoliment Iniciativa

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Informació d'interès

Data d’incorporació 26/07/2021

Horari Dimecres a Diumenge. De 12 a 17h, ó horari partit

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable